Főoldal » 2014 » Március » 14 » A hét legjobb eseményei
4:50 PM
A hét legjobb eseményei

Nagyon tartalmas és élményekben gazdag hetünk volt!

Először is hétfőn végre megvettük az autónkat! Íme néhány kép róla:

Príma kis autó, manuális váltós, úgyhogy nem kell változtatnunk a vezetésünkön :) András szerint egészen hasonlít a jó kis Suzuki vezetésére. Mindenesetre életem első amerikai vezetése hétfő este történt, amikor is nekem kellett hazavezetni az új autót (András a BMW-vel ment, aminek az ülését nem lehetett olyan közel húzni, hogy elérjem a pedált...no comment... :) )

Előző este az egyik itteni barátnőméknél aludtunk, mert eldugult a lefolyó, és a javítása nem zajlott le egy nap alatt. Cserébe teljes kiszolgálást kaptunk ebben a gyönyörű házban Jessica-tól és a férjétől, Peter-től:

      


Szerdán elvittük Los Gatos-ba az autót, mert hivatalossá kellett tennünk, hogy a miénk. Ehhez alá kellett írni néhány papírt, és befizetni a regisztrációs díjat. Mikor ezzel végeztünk, elsétáltunk egy közeli gyönyörű kis parkba. Az itt készült képeket megnézhetitek a Fotóalbumok menüpont alatt baloldalt a 2014/03/12 dátumra kattintva.


És ezzel még nincs vége a hét izgalmainak! :) Csütörtökön megszületett Zima Veronika Ilka, az első újgenerációs gyermek a családban. András fiatalabb nővérének, Kamillának és férjének, Istvánnak a kislánya. Gyönyörű baba, és érkezésével menthetetlenül felnőtté váltunk... :) Üdvözlünk a családban, Veronika! :)

Megtekintések száma: 584 | Hozzáadta:: Emese921
Összes hozzászólás: 2
2 Kori  
0
Pedig Emese, te nem is vagy annyira alacsony. :)
Vicces amúgy az automata váltó, csak meg kell tanulni, hogy a bal lábát nem szabad használnia az embernek. De én is jobban szeretem a kézit.

1 Kinga  
0
"aminek az ülését nem lehetett olyan közel húzni, hogy elérjem a pedált..."
:D :D :D

Hiányoztok... skypskypskyp!!!

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]