Főoldal » 2014 » Február » 18 » A szombati kirándulásunk képei
1:48 AM
A szombati kirándulásunk képei

A fotóalbumok menüpont alatt szombati dátummal (2014/02/16) megnézhetitek, milyen varázslatosan szép helyeken jártunk András mentorának jóvoltából :)

A kirándulásra velünk tartottak a mostani házigazdáink és szobatársaink, Bence és András is. A képeket Bencének köszönhetjük, aki remek érzékkel megörökítette a legszebb pillanatokat és látnivalókat.

Személyes kedvencem a kerítésen pihenő fóka - nem tudom elhinni, hogy tényleg kényelmes volt ez a póz neki :)

Vasárnap egy nagyon kedves házaspárral találkoztunk, akikkel közösen mentünk gyülekezetbe, utána pedig náluk ebédeltünk. Igazi californiai ebédet készítettek nekünk: lazac, articsóka, gombás szósz, torma, többféle bor, zöldség-saláta, és egy különleges desszert - csak hogy néhányat említsek a fogások közül.

Ebéd után pedig a Stanfordon sétáltunk velük sötétedésig. Sajnos itt nem készültek képek, ami arra késztet minket, hogy még legalább egyszer visszmenjünk, amikor már nekünk is lesz fényképezési lehetőségünk. :)

Megtekintések száma: 461 | Hozzáadta:: Emese921
Összes hozzászólás: 5
5 Kriszti  
0
Sikeruuult :)

3 Kriszti  
0
En nem talalom a kepeket :D Bocsi, hogy ilyen bena vagyok, hogy kell megnezni? Elobb regisztralnom kell? Pusziiii :)

4 Emese921  
0
Szia!
Az oldal tetején vannak menüpontok, és ott ki tudod választani a Fotóalbumokat! Ha rákattintasz, kkor elvileg meg kell jelenniük. Ha nem, próbáld egy másik böngészővel - nekem például chrome-mal nem működik, csak explorer-rel, meg mozzilla-val. smile

2 Judit  
0
Kosz a kepeket... Olyan jo h ott vagytok :)

1 Dóri  
0
Gyönyörű helyeken jártatok :D

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]