Főoldal » 2014 » Május » 31 » Az elmúlt időszakról röviden
10:49 PM
Az elmúlt időszakról röviden

Sokáig nem jelentkeztünk. Ennek több oka is van, az egyik legfontosabb, hogy nem tudtuk betölteni a blogot. Orosz szerverről működik, és valószínűleg az elmúlt időszak politikai helyzete miatt itt az USA-ban nem támogatták a megjelenítését.  Viszont a héten végre sikerült megint behozni, úgyhogy ennek örömére megmutatjuk, mit történt velünk a hosszú hallgatás alatt.

Amikor nem utazgatunk (vagyis a hét nagyobb részében), akkor nagy erőkkel dolgozunk.

András egyre jobban megismeri a céget a gyakorlati dolgoktól kezdve a menedzseri feladatokig. Szerencsére a főnökei is arra törekednek, hogy minél több mindent lásson, így nagyon sokat tud tanulni. Egyre gyakorlottabban végzi a rá bízott feladatokat is, főleg az utóbbi hetekben, amikor a cég tulajdonosa elutazott, és a közvetlen főnöke is szabadságot vett ki pár napra, így András volt az egyetlen mérnök! Természetesen hibátlan munkát végzett, és minden felmerülő problémát megoldott. :)

Én továbbra is nanny-ként dolgozom a két családnál, ami változott, az az időbeosztásom. Eddig csak délutánonként jártam, de a kínai családnál körülbelül egy hónapja kiderült, hogy az anyuka megint babát vár, így megkértek, hogy onnantól teljes állásban legyek náluk, mert szükségük van a segítségemre. Nagyon sokat tanulok munka közben, és nagyon szeretem a gyerekeket, úgyhogy inkább élvezetet nyújt ez az egész :) De azért hátrányai is vannak, mint például hogy sokkal kevesebb idő jut mindenre, és az estéink is lecsökkentek, ezért igyekszünk minden percet kihasználni, amikor együtt lehetünk Andrással.

Ezeknek az együtt töltött időknek a legszebb pillanatait láthatjátok a következő képeken, illetve a Fotóalbumok menüpont legújabb mappáira kattintva :)

 

A gyerkőcök, akikkel a legtöbb időt töltöm:

 

 

Jó informatikus lányaként és vőjeként meglátogattuk a Windows XP híres háttérképének eredeti helyszínét is:

 

 

És részt vettünk egy bemerítkezésen is, amit a szomszéd kert medencéjében tartottak. Barátságos, meghitt, családias esemény volt, megtisztelő, hogy ott lehettünk.

 

A többi képet a Fényképalbumok menüpont alatt találjátok. Jó szórakozást! :)

Megtekintések száma: 554 | Hozzáadta:: Emese921
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]