Főoldal » 2014 » Március » 31 » Mammutfenyők
5:40 PM
Mammutfenyők

Szombaton kirándulni mentünk. Tőlünk kicsit több, mint egy órányi autózásra találhatóak a legmagasabb és legöregebb mammutfenyők, ezeket mentünk megnézni.

Sajnos nagyon esett az eső, úgyhogy nem sokat kirándultunk, de a legnagyobb fákat így is meg tudtuk nézni. Az aznap készült képeket a Fotóalbumok menüpontra kattintva baloldalt a 2014/03/29 mappában találjátok.

A hétvégén kétszer is jártunk moziban. Első alkalommal a Son of God című, Jézus életéről szóló új filmet néztük meg. Szerintem érdemes megnézni, János evangéliuma alapján készült, látványos, modern film. Teljesen új szemszögből mutatja be például Kajafást, és sok történelmi/történeti hátteret ismertet.

Másodszor a Noé című filmet láttuk a fiatal felnőttek csoportjával a gyülekezetből. Tök jó! Nem sok köze van az eredeti bibliai történethez, vittek bele fantasy elemeket is, szóval ezeket nyilván fejben kell tartani, de nagyon élvezhető, látványos, izgalmas film, érdemes ezt is megnézni :)

Megmutatom nektek, milyen finomat hozott nekem András Savannah-ból:

Ezt úgy hívják, hogy Gopher, nagyon-nagyon finom édesség. Olyasmi, mint a tofeffee, csak nagyobb, és finomabb a karamell benne, meg kicsit jobb az állaga. Szóval remek :) Megtaláltam a receptjét is, majd megpróbálom megcsinálni.

Megtekintések száma: 540 | Hozzáadta:: Emese921
Összes hozzászólás: 2
2 Mariann  
0
Lehet, hogy ezek a fák ihlették Timothée De Fombelle-t az Ágrólszakadt Tóbiásban. Fantasztikusak! Kérek egy tobozt!!!

1 Kinga  
0
Gyönyörűek a képek :) ezt a finomságot meg mindenképp tanuld meg, hogyan kell csinálni :)
Puszik

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]