Főoldal » 2014 » Február » 14 » Megérkeztünk!
5:32 AM
Megérkeztünk!
Hát ez is eljött... Nehéz elhinni, de itt ülök Sunnyvale egyik helyes kis apartmanjának konyhájában, fél világnyi távolságra tőletek... 
Két és fél napnyi ébrenlét után most már iszonyúan fáradtak vagyunk. Hála Istennek a helyünk már elő van készítve, így semmi akadálya annak, hogy hamarosan ágyba bújjunk :)
Nagyon izgalmas napunk volt! A konklúzió az, hogy a legtöbb repüléssel kapcsolatos dolog szerintünk nem olyan nagy szám, mint ahogy előre gondoltuk. Például a Security-n való áthaladás csak pár perc volt, és sehol nem volt semmi galiba, pedig ugye hoztunk alkoholt és csokit ajándékba. Illetve egy gyömbért is betettem, aztán meg elfelejtettem, úgyhogy az ciki lett volna, ha gondot csinálnak belőle, de szerintem észre sem vették. Kanada fölött pedig egy kisebb szélviharba kerültünk, és a szél megdobálta a repülőt, de én ezt a részt élveztem a legjobban :D Egyáltalán nem volt félelmetes.  :)
Érkezésünkkor Laci, András mentora várt a bejáratnál, és egy bőrüléses BMW-vel egyenesen a Golden Gate hídhoz furikázott minket, itt ki is szálltunk a kocsiból, és minden oldalról megnéztük a kilátást. Az első kúltúrsokk a szikrázó napsütés volt, és a pólóban és spagettipántos felsőben sétáló emberek: olyan, mintha kihagytunk volna egy évszakot. 
A látványról nem lehet szavakkal beszélni, Laci csinált rólunk több képet, majd inkább azokat csatoljuk. Címszavakban csak ennyi: frissesség, meleg, napsütés, virágillat, élénk színek, széles autósávok, nagy autók, száguldás, villamos, fel és le, tulipánfa, kanyargás, kedvesség, szeretet. És még sorolhatnám, de egyelőre minden feldolgozás alatt áll. :)
Később igazi retro-szedvicsbárban ettünk 6 és 9 inch-es szendvicseket, majd megismerkedtünk András főnökével, aki bemutatott a többi munkatársnak, és körbevezetett minket. 
Most pedig megyek fogat mosni és aludni :) nálatok elvileg reggel fél 6 van, úgyhogy jó reggelt és szép napot nektek! :)

Puszi
András&Emese
Megtekintések száma: 529 | Hozzáadta:: Emese921
Összes hozzászólás: 4
4 Géza  
0
Sziasztok! :)

Örülünk, h jól vagytok. :) Várjuk a további storykat. ;) :)

Vigyázzatok Magatokra! :)

Üdv! :)

Mezei család

3 Kori  
0
Örülök, Emese, hogy élvezted az első repülőutad :) És valóban, nem szokás elaprózni kint az adagokat; elképzelem azokat a szendvicseket, jól megpakolva, hát, kifogna rajtam.

2 Dóri  
0
:D

1 Mariann  
0
Úúúú! Most bőrüléses Merci vagy BMW, nem mindegy?!
Persze engem lestoppoltak a Security-n, mikor Görögországba utaztunk!
Azért a Golden Gate klassz lehetett!

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]